Siirry sisältöön

Uutta Labmasterilta: Koiran CRP-testi!

Labmasterin eläindiagnostinen tuoteperhe on saanut lisäystä, ja Koiran CRP-testi on nyt saatavilla!

Testi suoritetaan pienellä määrällä kokoverta, joka laimennetaan. Näyte lisätään testikasettiin ja mittaus suoritetaan Labmaster LUCIA Vet -analysaattorilla. Mittausaika on 6 minuuttia ja tulos on kvantitatiivinen.

Vieritestaus suoritetaan nimensä mukaisesti potilaan vierellä tai lähellä, kuten eläinlääkärin vastaanotolla, eläinklinikalla tai eläintenhoitolaitoksessa. Vieritestaus tukee diagnostista työtä ja nopeaa hoidon aloitusta. Vieri- eli pikatestaus tukee myös varhaista diagnoosia ja sairauksien ennaltaehkäisyä.

Koiran C-reaktiivinen proteiini (cCRP) on tärkeä akuutin tulehduksen ja systeemisen tulehduksen merkkiaine. Tulehduksen alkaessa cCRP -pitoisuus kasvaa nopeasti veressä ja tulehduksen poistuessa pitoisuustaso laskee nopeasti normaalitasolle. cCRP-arvon nousu voi liittyä esimerkiksi virus- ja bakteeriperäiseen tulehdukseen, sepsikseen ja pyometraan eli märkäkohtuun, sekä leikkausten jälkeisiin komplikaatioihin. cCRP:llä on hyödyllinen rooli lisäksi antibioottien järkevässä käytössä. (i).

(i) Malin K, Witkowska-Piłaszewicz O. C-Reactive Protein as a Diagnostic Marker in Dogs: A Review. Animals (Basel). 2022 Oct 21;12(20):2888. doi: 10.3390/ani12202888. PMID: 36290272; PMCID: PMC9598812.

info(at)labmaster.fi
Tel. +358 22 760 555
Rauhalinnantie 31, 20780 KAARINA, Finland

Legal disclaimer
Products designed, developed and manufactured by Labmaster Ltd. meet their specifications when stored, used and transported according to the instructions for use and product inserts. Labmaster LUCIA™ is a trademark designed and owned by Labmaster Ltd.

Not all products are available in all regions. Check with your local representative for availability in specific markets.

Vieritä ylös